Radiátorové vykurovanie

Keď začínate s modernizáciou či rekonštrukciou vášho domu či bytu a s tým spojenou výmenou vykurovacieho systému, určite budete potrebovať kvalitné vykurovacie telesá. Väčšinou bývajú umiestnené na viditeľných miestach a dotvárajú tak celkovú optiku i vzhľad miestností. Vykurovacie telesá BUDERUS Logatrend sa vyznačujú nielen svojou eleganciou ale aj technickou prepracovanosťou a nadčasovým dizajnom. Popri svojich optických prednostiach predstavujú i skutočne inovatívne technické riešenie, či už sa rozhodnete pre typ K/VK-Plan s hladkým povrchom alebo pre typ K/VK-Profil s profilovaným povrchom.

Pri návrhu bolo myslené aj na Vaše deti. Všetky rohy a hrany sú zaoblené – takto spĺňajú naše výrobky i tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy.

Špeciálne pre vlhké miestnosti (napríklad kúpeľne) navrhla firma Buderus pozinkovanú verziu v programe Logatrend. Vysokohodnotné spracovanie a lakovanie poskytuje maximálnu ochranu pred koróziou.

 

Jednoducho čisté a hygienické – už nikdy žiaden prach

Čistenie radiátorov LOGATREND je nesmierne jednoduché, čím sa stávajú atraktívne pre alergikov a ľudí citlivých na prašné prostredie.
Dôkladné čistenie je možné vďaka rýchlo odoberateľnému vrchnému krytu telesa. Z toho vyplýva ideálna možnosť použitia v hygienicky náročných priestoroch ako sú nemocnice, byty s ľuďmi alergickými na prach, a podobne.

 

Radiátor s pevným povrchom

Toto vykurovacie teleso sa vyznačuje hladkým povrchom a vysokou hydraulickou stabilitou. Výhodou tohto typu je nielen splnená vysoká požiadavka na vzhľad, ale aj koncentrovanejší a rovnomernejší rozptyl tepla z prednej strany telesa. Lakovanie je vskutku masívne – vďaka tomu je teleso obzvlášť odolné voči škrabancom. Dodáva sa v dvoch prevedeniach: typ K s vývodmi zboku bez zabudovaného termostatického ventilu, typ VK má zabudovaný ventil pre jednoduché vyladenie systému.

 

Radiátor s profilovaným povrchom

Tento variant ponúka vysoký tepelný výkon a vyznačuje sa svojím neutrálnym vzhľadom, či v už v obytných alebo kancelárskych priestoroch.
Profilované telesá tvoria oproti hladkým zaujímavejšiu alternatívu hlavne z hľadiska investičných nákladov. Dodáva sa v dvoch prevedeniach: typ K s vývodmi zboku bez zabudovaného termostatického ventilu, typ VK má zabudovaný ventil pre jednoduché vyladenie systému.